FAQ

Hier vindt je een lijst met veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord er al tussen!
Ik heb interesse om mij aan te sluiten bij een van de commissies, hoe doe ik dat?
Wat leuk, je bent meer dan welkom! Je kunt even kijken op de pagina de commissies. Hier vindt je een overzicht van alle commissies en kun je via een berichtje laten weten dat je graag wil meedoen.
Ik zou graag zelf een commissie willen beginnen, is dat mogelijk?
Ja dat is mogelijk. Je kunt hiervoor met het bestuur in gesprek gaan door een van de bestuursleden aan te spreken of door een bericht te sturen via de contactpagina op deze website. Zij gaan dan graag met je in gesprek over deze commissie en welke vorm deze kan krijgen.
Ik vind het lastig om in contact te komen met mijn buren. Kan iemand mij helpen?
Vind je het moeilijk om aansluiting te vinden binnen het Meanderpark?
Maak je je zorgen over je buren?
Heb je ergens hulp bij nodig maar weet je niet wie je dit kunt vragen?
Wil je met iemand praten maar weet je niet met wie?

Neem dan contact op met één van de mensen hieronder. Zij bieden een luisterend oor of kunnen je verder op weg helpen binnen of buiten Meanderpark. 

Wouter Bolding
Steunpunt Vluchtelingen Nieuwegein
[email protected]
0612657564

Karin Methorst

De Tussenvoorziening
[email protected]
0614632325

Sjoerd de Josseling de Jong
Lister
[email protected]
0622622276

Meer informatie over de organisaties waar bovenstaande mensen voor werken, vind je terug in de informatiefolder. Je kunt ook altijd communitycoach Guido Tettelaar (Tet) een vraag stellen, of langslopen bij sociaal beheer op nummer 172.
Ik heb een klacht over een van mijn buren, bij wie kan ik dit melden?
Dat is vervelend. Probeer er eerst samen uit te komen. In de informatiefolder op de informatiepagina vindt je handige tips over het aanspreken van je buren. Merk je dat het niet werkt? Neem dan contact op met Portaal. Portaal is verhuurder en beheerder bij Meanderpark. Zij zetten zich in om van Meanderpark een prettige en veilige plek te maken. Dit doen ze graag samen met bewoners en de bewonersvereniging.

Heb je bijvoorbeeld vragen over jouw woning, het gebouw of de huurbetaling? Heb je een goed idee om de leefomgeving te verbeteren? Dan kan je bij portaal terecht. Maar ook wanneer je overlast ervaart en je er samen met de buren niet uit komt. Of wanneer je je zorgen maakt om een bewoner, maar geen contact krijgt.

Je kan ook langsgaan bij sociaal beheer tijdens de spreekuren op de Martinbaan 172.
Telefonisch zijn ze bereikbaar via het telefoonnummer van Portaal (088 – 767 82 25) of via [email protected]
Ik wil eenmalig iets organiseren voor de woonvereniging, is dat mogelijk?
Als jij zelf of samen met je buren iets wilt organiseren, dan kan dat ook! Daar is een speciaal deel van het budget voor gereserveerd. Je kan hiervoor budget aanvragen bij het bestuur van de bewonersvereniging. Je mag een van de bestuursleden hiervoor aanspreken, of een berichtje sturen via de contactpagina op deze website.
AGENDA
NIEUWS
CONTACT
chevron-down-circle