De commissies

Binnen onze community hebben we verschillende commissies opgericht. Ze zijn er in alle soorten en maten! De commissies kunnen een begroting inleveren bij het bestuur en tijdens de ALV wordt gestemd of zij het opgegeven budget mogen gebruiken.


Moet ik meedoen?
Nee, je hoeft niet per se mee te doen, maar het is wel heel leuk! Door mee te draaien in één van de commissies, kan je op een makkelijke manier je bijdrage leveren aan de community en je buren beter leren kennen. Je kan ook een eigen commissie opstarten. Zolang iedereen van de community maar mee mag doen.

Zelf iets organiseren?

Als jij zelf of samen met je buren iets wilt organiseren, dan kan dat ook! Daar is een speciaal deel van het budget voor gereserveerd. Je kan hiervoor budget aanvragen bij het bestuur van de bewonersvereniging. Stuur het bestuur een bericht via de contactpagina.

Overzicht van alle commissies

De Groencommissie

De Groencommissie vindt het vooral belangrijk om zich in te zetten voor een kleurrijk, groen en schoon Meanderpark, waar het voor iedereen fijn is om te wonen. We zijn begonnen met het creëren van moestuintjes, we hebben een stekjeskast en we verzamelen iedere eerste dinsdag van de maand om samen afval te prikken, te lachen en na een uurtje een schoon park achter te laten. We zijn een hele gezellige groep en kunnen best nog wat helpende handjes gebruiken. Heb je leuke ideeën of heb je zin je bij ons aan te sluiten? Stuur ons een berichtje!
CONTACT

De Evenementen commissie

Wij van de Evenementencommissie proberen een paar keer per jaar wat leuks te organiseren voor de bewoners van Meanderpark. Zo hebben we een Halloween silent disco georganiseerd en met Sinterklaas en Pasen hebben we iets leuks gedaan voor de kinderen in onze community. Heb je leuke ideeën en wil jij graag meehelpen tijdens een evenement of bij het organiseren? Stuur ons dan een bericht!
CONTACT

Hosting

Op de meeste dagen is de woonkamer open voor iedereen die zin heeft in een praatje, spelletje, koffie, thee of fris. Even gezellig onder de mensen zijn en je buren leren kennen. Deze momenten worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers van de hostcommissie die de inloop verzorgen. We zoeken nog meer commissieleden die willen helpen om host te zijn en van de woonkamer een gezellige plek willen maken die voor iedereen toegankelijk is. Meld je aan door ons een berichtje te sturen! Mocht je nog twijfelen, kom gezellig een keer langs.
CONTACT

Gangmakers

Als gangmaker ben je het aanspreekpunt van je buren als ze ergens hulp bij nodig hebben. Dit kunnen hele verschillende kleine dingen zijn. Bijvoorbeeld als ze willen weten waar de supermarkt is, ze een beetje suiker nodig hebben, even iets willen printen of een rondje willen wandelen. Jij bent de goede buur die graag helpt, advies geeft of het antwoord weet. Wil je meer weten over het zijn van een gangmaker? Vraag het aan je gangmaker! Je kan ook een berichtje sturen.
CONTACT

Horeco

Elke woensdag en donderdagochtend maken we van 10:00 tot 12:00 lekkere ontbijtjes: croissants, boterham met ei en als je wilt spek en kaas. Ook verzorgen we om de week (in de oneven weken) een brunch. Voorbeelden zijn: wentelteefjes, hamburgers, pannenkoeken, tosti’s en wraps. Eens in de maand verzorgen we ook een maaltijd waar je aan deel kan nemen. Je kan aan alle maaltijden gratis meedoen! We zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen. Lijkt het je leuk om gezellig met anderen te koken? Stuur ons een bericht!
CONTACT

Wooninrichting

Wij zijn actief om onze woonkamer en ook de buitenruimte tot een gezellige en functionele plek te maken. Zo hebben we pas een keukeneiland geplaatst, een loungeset, bbq’s, parasols en en een geluidsinstallatie. Weet jij nog iets leuks voor in de woonkamer of moet er iets aangevuld worden? Laat het ons vooral weten: gooi het in de ideeënbus. Deze vindt je in de gemeenschappelijke woonkamer. Je kunt ons ook een berichtje sturen.
CONTACT

Creatieve Commissie

De Creatieve Commissie begon als een haakclub, maar is nu uitgegroeid tot een gezellige dinsdagavondgroep. Iedereen neemt zijn eigen haakwerk, knutselproject of borduursel mee naar de woonkamer. Met een goed glas wijn en wat lekkers zijn we aan het kletsen. Ondertussen leren we van elkaar, delen we tips & tricks en wisselen we de laatste nieuwtjes uit. Vind jij het ook leuk om creatief bezig te zijn of wil je een nieuwe hobby oppakken? Kom gerust een keertje langs voor wat tips en een glas wijn. We zitten elke dinsdag vanaf 20:00 in de algemene woonkamer. Of stuur ons een bericht
CONTACT

Toelatings commissie

Bij de toelatingscommissie maken we kennis met potentiële nieuwe bewoners van Meanderpark. We beoordelen motivatiebrieven, voeren intakegesprekken en beantwoorden allerlei vragen via de mail. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het jou leuk om intakegesprekken te voeren met potentiële nieuwe bewoners? Stuur ons een bericht waarin je je kort voorstelt, maar laat vooral weten waarom je graag lid wil worden van de toelatingscommissie!
CONTACT

Communicatie commissie

Als Communicatiecommissie verzorgen wij ieder kwartaal een verse nieuwsbrief. Hierin staat het laatste nieuws, vind je de komende activiteiten terug en is er ruimte voor leuke rubrieken. Daarnaast houden we de website en Facebookpagina bij en werken we aan een prettige online omgeving. Lijkt het jou leuk om mee te schrijven aan de nieuwsbrief? Of wil je misschien interessante videocontent maken voor social media? Meld je dan vooral aan door een berichtje te sturen. Ook vragen zijn welkom!
CONTACT

Complimenten comissie

Wij zetten ons in om elkaar meer complimentjes te geven en meer naar elkaar om te kijken. Laten we meer de verbinding opzoeken en dat op een leuke manier laten blijken. Zo willen we elke maand een vrijwilliger van de maand kiezen om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook zijn er kaarten gemaakt om naar elkaar te versturen, deze staan in een kaartenbak in de woonkamer. Deze kaarten worden gemaakt tijdens de crea avonden op dinsdag. Wil jij je ook inzetten voor de complimentencommissie? Laat het dan vooral weten via een bericht.
CONTACT
AGENDA
NIEUWS
CONTACT